LYNX 2019 ÅRSMODELLER

RAVE

pris från 137 900 kr

BYGGDA OCH TESTADE AV MÄSTARE

Lynx Rave har nått obestridliga framgångar på europeiska tävlingsbanor. Konstruktionen av den nya, mer responsiva Rave RE – nu ännu snabbare och mer lättkörd – bygger på denna framgång. Den här legenden tar nu nästa steg framåt!


UT PÅ TÄVLINGSBANAN OCH ALLA LÖMSKA GROPAR

Det är fjädringen som särskiljer Lynx-skotrarna från konkurrenterna. PPS² 3300-bakfjädringens fjädringsväg och respons gör även de hårdaste leder roliga att köra. De Kashima-belagda KYB-stötdämparna med fantastisk respons är konstruerade för sportig körning och har mycket goda justeringsmöjligheter.


OÖVERTRÄFFAD KÖRUPPLEVELSE

Lynx Rave RE är konstruerad på förarens villkor. Lynx Radien-plattformens centrerade viktfördelning ger en unik körupplevelse. Smalt säte och smal tank innebär maximal rörelsefrihet och en bekväm körställning.


TRENDSÄTTAREN BLAND SPORTSKOTRAR

Rotax 600R- och 850 E-TEC-motorerna ger en enastående kraft och makalös gasrespons som aldrig upphör att förvåna. I kombination med de fina köregenskaperna gör den höga bränsleeffektiviteten och höga prestanda Rave RE-skotern till en trendsättare bland sportskotrar.

XTRIM

pris från 99 900 kr

 

KÖRGLÄDJE

Lynx Xtrim-familjen är bekväma och sportiga snöskotrar för att glida fram över snövidderna, avslappnad camping och härliga långturer.


ÄNDLÖST ADRENALIN

Lek i lössnön, hoppa utför åskammar och tämj lömska gropar på leden. Lynx Xtrim RE:s explosiva prestanda, toppmoderna fjädring och fjäderlätta hantering gör den här skotern oändligt kul att köra!


ETT OFÖRTRÖTTLIGT RESESÄLLSKAP

Sugen på en fika vid en närbelägen kaffestuga, eller en långhelg i vildmarken? Den nya Lynx Xtrim SC är en bekväm och pålitlig följeslagare på varje tur. Radien-X-plattformen ger en naturlig körställning som gör att du längtar efter att ge dig ut på långa, fantastiska turer. Körglädjen blir fullkomlig med den vibrationsfria, osvikliga Rotax 900 ACE-fyrtaktsmotorn.


KÖRGLÄDJE

Den lilla jätten i Xtrim-familjen. Köregenskaperna och ergonomin tillfredsställer de mest krävande förare, och den bränslesnåla och tysta Rotax ACE-motorn gör körningen ansträngningslös och avslappnad. Lynx Xtrim är snöskotern för avslappnade turer och spännande snösafari.

COMMANDER

pris från 129 900 kr

EN ARKTISK LEGEND

Vi kan ärligt använda ordet “legendariska” om Europas populäraste bredbandiga snöskotrar. Lynx Commander-skotern har konstruerats specifikt för extrema förhållanden. Detta tillförlitliga resesällskap är alltid följsamt och mycket komfortabelt.


SMIDIG KRAFT OCH ALLROUNDEGENSKAPER

Lynx Commander är kungen av bredbandiga snöskotrar. Med en ny bakfjädring har begreppet “åk vart som helst” fått en helt ny innebörd med den här snöskotern. EasyRide-bakfjädringens unika, ledade boggiförlängning garanterar enastående grepp och en otrolig förmåga att klättra på snöytor, till och med vid backning.


OÖVERTRÄFFAD ALLROUNDMASKIN

Ett långt och brett drivband, i kombination med avancerad fjädring och sportig ergonomi, gör Lynx Commander till en oöverträffad allroundskoter. EasyRide-bakfjädringen är oslagbar i lössnö och bekväm och tyst vid ledkörning.


ANPASSNINGSBAR

Alla Lynx Commander-skotrar har en tvåväxlad växellåda. En låg förstaväxel underlättar körning i svår terräng, och ett brett tillbehörssortiment gör det möjligt att anpassa skotern till specifika behov.

XTERRAIN

pris från 167 900 kr

KOMPROMISSLÖST ÄVENTYR

Med de sportiga köregenskaperna omdefinierar den avancerade, snyggt utrustade Lynx Xterrain bilden av äventyr på snöskoter


UTRUSTAD FÖR ATT ERÖVRA DET OKÄNDA

Lynx Xterrain är byggd för att klara extrema förhållanden. Effektivt vindskydd, bekvämlighet och sportig ergonomi garanterar fantastiska turer på snövidderna.


RACING-DNA

På våra nordiska krävande leder är Lynx-fjädringen i en klass för sig. Den förlängda PPS-bakfjädringen utjämnar små gropar på ett mjukt sätt och klarar de stora utan att bottna. Den kraftfulla, responsiva och bränsleeffektiva Rotax E-TEC-motorn gör sportiga turer till något alldeles extra.


SPECIALIST I LÖS SNÖ

Lynx Xterrain-skoterns långa drivband med höga kammar säkerställer avbrottsfria turer även i djup lössnö. Radien-plattformen ger smidiga köregenskaper och följsamhet. Med Xterrain börjar äventyret där mer konventionella sportskotrar måste ge upp!

BOONDOCKER

pris från 154 900 kr

GÅ BRANTARE, MED GOTT SJÄLVFÖRTROENDE


LEV UT DINA LÖSSNÖFANTASIER

Föreställ dig en oändlig lekplats med orörd snö och branta sluttningar. Med en Lynx BoonDocker kommer du snabbt att glömma dina rådande uppfattningar om vad som är möjligt. Dagdrömmar har blivit verklighet!


GJORD FÖR BRANT OCH DJUPT

BOONDOCKER DS. Med en smal bottenplåt och sidopaneler konstruerade för lössnö tar sig skotern fram utan problem tack vare Radien DS-plattform och Rotax 850 E-TEC-motor. Oöverträffad gasrespons ger explosiv kraft framåt!


OÖVERTRÄFFADE KÖREGENSKAPER

BOONDOCKER RE. Den idealiska skotern för lössnö. Du har en intention, och skotern ger respons – till och med på dina vildaste idéer. Det är nya BoonDocker RE 3900 850 E-TEC i ett nötskal. Med viktfördelning av Radien-plattformen, effektstark motor och PPS2-bakfjädring är den här skotern perfekt för hård körning i lössnö.


INNOVATIV TEKNIK

Konventionella lösningar fanns inte på kartan vid designen av Lynx BoonDocker. Varje teknisk detalj har omkonstruerats för bästa möjliga köregenskaper och smidig körning. PPS Radien DS-bakfjädringen är ett utmärkt exempel; den öppna strukturen och bakaxelns snöskydd ger marknadens bästa lössnöupplevelse.

ADVENTURE

pris från 108 900 kr

MEET YOUR NEW FAMILY MEMBER

The Lynx Adventure LX snowmobile is a tireless partner for an ice-fishing trip and family outings to the winter wonderland.


EASY TO USE, A JOY TO RIDE

The eye-pleasing shapes are attractive but the true beauty of the design is revealed by riding. Convenience features such as electric starter, high windshield and comfortable seat for two provide luxury for every ride.

49 RANGER

pris från 121 900 kr

HEMTAM I ARKTISK TERRÄNG

Fullängdsband och smal spårvidd gör 49 Ranger följsam och smidig att köra. Dessutom gör Radien-X-plattformen att köregenskaperna är ännu bättre. Tack vare låg utväxling och effektivt kylsystem utgör inga arktiska terräng- eller snöförhållanden något som helst problem för 49 Ranger.


EXPERT PÅ MÅNGSIDIGHET

49 Ranger-skotern är expert på att vara mångsidig. Skyddande vindruta, draganordning och lasträcke är standardutrustning. Med vårt stora tillbehörsutbud kan du anpassa din snöskoter efter egna behov.


FÖRSTA KLASSENS ARBETSPLATS

Radien-X-konstruktion betyder effektivt vindskydd och toppmodern ergonomi. 49 Ranger PRO-modellen har gott om utrymme, och ST-versionen har bekväma sittplatser för två. Njutningen blir än mer fullkomlig med PPS²-bakfjädring som möjliggör både turer på oändliga snövidder och ledkörning.


HELGJUTEN TERRÄNGSKOTER

49 Ranger PRO-modellen kombinerar mountainskoterns lössnöegenskaper och arbetsskoterns nyttofunktioner. Rotax E-TEC 600R-motorn ger smidiga köregenskaper och enastående respons i sin klass, och 900 ACE-motorn ger otroligt vridmoment och tyst gång.


KOMFORTABEL OCH FUNKTIONELL

En bekväm rekreations- och skogsskoter i en och samma förpackning. Det bästa av två världar kombineras på ett oöverträffat sätt i 49 Ranger ST. Rotax 900 ACE-fyrtaktsmotorn är vibrationsfri och bränslesnål.

YETI

pris från 110 900 kr

REAL WORKING-CLASS HEROES

The demanding Nordic winter and variable conditions raise great challenges for a utility snowmobile. When you must fulfil your duties regardless of the conditions, you need tools that equal the challenge.


HEAVY TASKS MADE LIGHTER

The 59 YETI respects the traditions of Lynx utility snowmobiles. This sled is designed for heavy work use. Its hauling capacity makes an impression and it withstands heavy use from year to year.

69 RANGER

pris från 151 900 kr

MARKNADENS STADIGASTE BREDBANDARE

Lynx 69 Ranger-familjen med 600 mm brett drivband är marknadens mest avancerade arbetsskotrar. Med sitt oöverträffade grepp är 69 Ranger den perfekta blandningen av komfort och terrängfunktioner.


EN OFÖRTRÖTTLIG ARBETSHÄST

Kombinationen av 600 mm brett drivband, otrolig lastkapacitet och Rotax 900 ACE-fyrtaktsmotor med högt vridmoment ger en oöverträffad och enastående mångsidig arbetsskoter. Utöver hög dragkapacitet har 69 Ranger en komfort som hittas hos få andra bredbandiga arbetsskotrar. 


POTENT ARBETSHÄST

Den specialutrustade 69 Ranger Alpine utmärker sig när det gäller underhåll och andra utmaningar. Denna modell har visat sitt stora värde vid skidanläggningar och andra likande arbetsplatser. 


VÄRLDENS LYXIGASTE SNÖSKOTER

600 mm brett drivband, lyxiga komfortfunktioner för två och den vibrationsfria och tysta Rotax 900 ACE-fyrtaktsmotorn gör en högklassig körupplevelse fulländad. 69 Ranger Snowcruiser är en snöskoter utrustad med det bästa av allt. Helt enkelt den bästa!