SPARK

Sea-Doo SPARK är den mest prisvärda vattenskotern på marknaden. Den här vattenskotern gör det möjligt för dig att förverkliga familjens dröm om långa, härliga dagar på vattnet. Den är lekfull, lättkörd och lätt att dra med en liten bil.
 

ROTAX 900 ACE-/900 HO ACE-MOTOR
Rotax 900 ACE-motorn är marknadens mest bränsleeffektiva med en bränsleförbrukning på endast 7,34 liter per timme. Den effektstarkare och accelerationssnabbare Rotax 900 HO ACE förbrukar endast 9 liter per timme. Båda motorerna är kompakta, lätta och har blixtsnabb acceleration.

INTELLIGENT BROMS
Andra generationens iBR-system är exklusivt för Sea-Doo, och gör att du kan stoppa tidigare för ökad trygghet.

POLYTEC-MATERIAL
Det här innovativa och slagtåliga materialet minskar Sea-Doo SPARK:s vikt och ger prestanda i toppklass. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

ELEKTRONISK GASSPJÄLLSSTYRNING
Välj mellan snabbare eller mjukare acceleration tack vare sportläget för Rotax 900 HO ACE-motorn och touringläget som finns tillgängligt på alla modeller.

SLUTET KYLSYSTEM
Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad tillförlitlighet och trygghet.

Pris

Spark 2-Sits 60hk 64 900:-
Spark 2-sits 90hk iBR 85 900:-
Spark 3-sits 90hk iBR 91 900:-

Läs mer på Sea-Doo hemsida

TRIXX

Nu kan du uppleva större körglädje än någonsin eftersom det aldrig varit så enkelt och roligt att göra trick – tack vare de exklusiva funktionerna hos SPARK TRIXX. Det här är tveklöst den vattenskoter som ger maximalt hårresande körning och får folk att stanna upp.
 

VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS)
Med den här exklusiva Sea-Doo-funktionen kan du lyfta nosen extra högt eller sänka den extra djupt i vattnet. Det gör dina trick enklare och roligare än någonsin.

FOTSTÖD
Fotstöden ger större stabilitet och trygghet i stående körställning. Och det blir enklare att göra trick som proffsen.

STYRE MED JUSTERBAR STYRHÖJARE
Genom att justera styret kan du anpassa upplevelsen efter din personliga körstil. Flera olika positioner ger dig möjlighet att enkelt manövrera vattenskotern oavsett vattenförhållanden.

INTELLIGENT BROMS- OCH BACKSYSTEM (iBR)
Andra generationens iBR-system är exklusivt för Sea-Doo, och gör att du kan stoppa tidigare för ökad trygghet. Dessutom får du ökad kontroll och manövrerbarhet.

POLYTEC-MATERIAL
Det här innovativa och slagtåliga materialet minskar Sea-Doo SPARK:s vikt och ger prestanda i toppklass. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

ELEKTRONISK GASSPJÄLLSSTYRNING
Välj mellan snabbare eller mjukare acceleration tack vare sportläget för Rotax 900 HO ACE-motorn och touringläget som finns tillgängligt på alla modeller.

SLUTET KYLSYSTEM
Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad tillförlitlighet och trygghet.

Pris

2-sits iBR 89 900:-
3-sits iBR 96 900:-

Läs mer på Sea-Doo hemsida

GTI

Fler funktioner och oöverträffat värde för pengarna. Med det intelligenta broms- och backsystemet (iBR) manövrerar du smidigt. Njut av mer tid på sjön med branschens mest bränsleeffektiva motor och skrov av innovativt, slagtåligt polytec-material.

GTI SE

Intelligent broms- och backsystem (iBR) och många komfortegenskaper såsom touringsäte, ombordstigningsstege och variabelt trimsystem (VTS). Dessutom tre motoralternativ, till exempel den bränsleekonomiska Rotax 900 HO ACE-motorn.
 

WAKE 155

Perfekt om du är ute efter att göra några skär på vågorna och få adrenalinet att pumpa. Den här modellen har en teleskopisk dragstång med en hög bogseringspunkt som håller linan ovanför vattenytan, vårt exklusiva vattenskidläge och ett löstagbart brädfäste.
 

WAKE PRO 230

Utformad för bästa möjliga dragsportsegenskaper. Vår revolutionerande, nya plattform är branschens stabilaste och med den största badplattformen. Du kan även njuta av ett Bluetooth-ljudsystem för en ännu fullödigare upplevelse på sjön.
 

GTX LIMITED

Den första vattenskotern anpassad för skönt umgänge på sjön, med branschens största badplattform och löstagbart säte som frigör extra utrymme när man bara vill ta det lugnt eller ha en picknick. Dessutom tillgång till Bluetooth-ansluten musik och plats för extra last såsom en kylbox. Den nya standarden för en lyxig vattenskoter.
 

UNIKA SEA-DOO-EGENSKAPER
Ger tillgång till ett stort antal exklusiva tillval såsom kapell, USB-port, löstagbar vattentät väska, säkerhetsutrustning och exklusiv färgsättning. Plus djupmätare, vattentemperaturmätare, avancerat VTS med mera.

MODULÄRT ERGOLOCK-SÄTE
Det smala sätet ger effektivare knäslut och en naturlig körställning, och sätets trappformade konstruktion ger bättre sidostöd och stabilitet för både förare och passagerare. Det löstagbara sätet ger dessutom mer plats för umgänge, solbadning eller picknick.

STOR BADPLATTFORM
Med branschens största badplattform är det här den första vattenskotern med gott om plats för umgänge på sjön. Den är plan, stabil och komfortabel, och idealisk för att stiga ombord, slappa eller för dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

LÄTTÅTKOMLIGT FRÄMRE FÖRVARINGSUTRYMME
Alla dina prylar inom räckhåll. Marknadens första direkt åtkomliga främre förvaringsutrymme; öppnas genom att du lyfter styret. Utan att du behöver ställa dig upp. Det smartaste, vattentäta förvaringsutrymme vi någonsin har byggt i en vattenskoter, med goda förvaringsmöjligheter vid nästa äventyr.

BLUETOOTH-LJUDSYSTEM
Med branschens första helt integrerade, vattentäta ljudsystem kan du ta musiken med dig oavsett vart du kör. 100 W total effekt, helt vattentätt system, Bluetooth-anslutning och externa reglage gör att du alltid har musiken med dig ombord.

GTR-X 230

GTR-X är den mest prisvärda Sea-Doo X-modellen. Oöverträffad kontroll med Ergolock-system och en stark, kompressormatad 230 hk Rotax-motor. Den här skotern accelererar från 0-96 km/h på 5,29 sekunder.

ERGOLOCK-SYSTEM
Tack vare smalt racingsäte, särskilt vinklade fotstöd och justerbart ergonomiskt styre (AES) kan du placera kroppen i en ställning som ger säkrare manövrering och kontroll och som gör dig till ett med maskinen.

ROTAX 1500 HO ACE-MOTOR
En ny generation beprövade, kompressormatade Rotax-motorer med ACE-teknik (Advanced Combustion Efficiency) är här. Motorn är optimerad för vanligt bränsle, och trots att den är snabbare och mer kraftfull än föregångaren är den lika bränsleeffektiv.

RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYRHÖJARE
Med upp till 73 mm vertikal justeringsmån kan du anpassa körställning och styrkraft för optimala manövreringsegenskaper i alla situationer.

RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYRHÖJARE
Med upp till 73 mm vertikal justeringsmån kan du anpassa körställning och styrkraft för optimala manövreringsegenskaper i alla situationer.

PRISBELÖNT DESIGN
Den tävlingsinspirerade designen är utformad för bästa möjliga prestanda. Varje del är konstruerad för att göra körningen snabbare och tryggare. Konstruktionen har fått mycket beröm och ger föraren en fantastisk upplevelse.

 

RXP-X 300

Den ultimata racingvattenskotern i toppsegmentet är en kombination av kraft, manövrering och kontroll utan like. Med Rotax 1630 ACE-motorn på 300 hk kommer ingen att komma i närheten av dig på banan.
 

RXT-X 300

Den revolutionerande, nya och lättare plattformen i kombination med Ergolock-systemet ger maximal kontroll i alla situationer, vilket gör RXT-X till det nya riktmärket för avancerad körning i grov sjö. Med en motor på 300 hk når den 96 km/h på några få sekunder.
 
 

RXT 230

Höga prestanda utan en hög prislapp. Den revolutionerande, nya och lättare plattformen i kombination med Ergolock-systemet ger maximal kontroll i alla situationer, vilket gör RXT till det nya riktmärket för avancerad körning i grov sjö. Väntande äventyr.